lauantai 30. elokuuta 2014

Siivouspäiväilyä

Tänään oli siis syksyn Siivouspäivä ja olimme Åströminpuistossa aamuvarhaisesta Titan kanssa pitämässä kirpputoria. Kyllä oli kylmää ja syksyistä! Toppatakki ei ollut ollenkaan tarpeeksi, kun hattu, hanskat ja toppahousut olivat jääneet kotiin - koko päivän palelsi. Tienestit eivät olleet huikeita, mutta saimme sentään ruokarahat kasaan, että saimme lounasta Tuban terassilta, ja tulihan sieltä taas löydettyä vähän uutta roinaa ja vaatetta myytyjen tilalle.


Tavoitteena oli saada myyntituloilla rahoitettua tämä eilen Aarrearkku-kirpputorilta löytynyt pöytälamppu, ja tulihan se tavoite täytettyä :-)


Kartutin Siivouspäivässä taas purkkikokoelmaani kahdella uudella peltirasialla. Tämä peltinen kissalaukku oli varsinkin pakko saada! Päädyissäkin on kissankuvat.


Vaatteiden osalta löytyi pari mekkoa, parit housut ja Joselle T-paita, vain yhdet korvikset ja kolmista hankkiuduin eroon.

4 kommenttia:

  1. Yritä saada uusi blogini seurauslistalle seuraavasti: mene blogiini, kopioi osoitteeni, mene hallintosaasi kohtaan ulkoasu, sieltä gadgetiin näitä seuraan, liitä osoitteeni (olikohan siellä kohta lisää ensin), tallenna. Pitäisi tulla. Hauskoja peltipurkkeja olet löytänyt.

    VastaaPoista
  2. Hyviä löytöjä ja kiva että kauppakin kävi! Mekin vilkuiltiin muutamia pöytiä eilen ja ostinkin Aavalle muumihaalarin :)

    VastaaPoista
  3. Pidin silmät auki, olisiko ollut Aavalle tai Oumielle mitään kivaa, mutta ei tällä kertaa löytynyt :-) Minäpä kokeilen Leilan ohjeilla...

    VastaaPoista