maanantai 27. elokuuta 2012

Pikkukasseja lenkkeilijälle

Kaverini tiedusteli voisinko ommella pienen kassin tai pussin, johon saisi mahtumaan kännykän ja avaimet lenkillä, kun lenkkihousuissa ei ole taskuja. Tein sitten tällaisen vetoketjullisen ja vuoritetun version. 


Tästä tuli aika kiva, yläosan ja vuoren kangas on vanhaa keittiön verhoani ja tekeleestä tuli jämäkkä kaksinkertaisen puuvillakankaan ansiosta. SPR:n kontista löytyi pikku vetoketju 20sentillä ja siihen laitoin vetimeksi jostakin paidasta leikatun nauhanpätkän :-).


Innostuin sitten tekemään itselle samanlaisen mutta ilman vetoketjua ja  hupparin väriin sopivasta kankaasta. En meinannut millään enää muistaa, miten tein tuon ensimmäisen, ja vetoketjuttomuus osoittautui jotenkin ylivoimaisen vaikeaksi... Yön yli piti tuskailla tuon kanssa ennen kun sitten eilen se yllättäen onnistuikin.


Sitten tein vielä kaulassa pidettävän kännykkäpussin pojalle, vähän lyhyemmällä nauhalla. Vihreä näyttää aika hailakalta tässä kuvassa.2 kommenttia:

  1. Olet tosi hyvä ompelija. =)

    Näin muuten viime viikolla kirpputorilla teidän lähellä laatikollisen erilaisia käyttämättömiä vetoketjuja myynnissä. Sellaisia vähän isompia ja värikkäitä.

    VastaaPoista
  2. Ostin justiin siitä Aarrearkku-kirpparilta uusia vetoketjuja kolme kappaletta eurolla, ei paha hinta!

    VastaaPoista